| Автор |
Повідомлення |
|
Tvido
З нами з: Вів квітня 14, 2009 6:12 pm Повідомлення: 1215 Звідки: Tha Foundation
|
 Пропозиція
у звязку із неактуальністю топіків пропоную видалення усього матеріалу після п"ятої сторінки у розділі "ХХНТ"! це трішки звільнить хостинг! але не особливо розженемося, оскільки там присутня, виключно, текстова інформація домену, і відсутні приаттачені треки! до того ж, це трішки допоможе в разі влудерської діяльності підйому багаторічних тем! хто-що стосовно цього думає!
_________________ ТЫ ТУПОЙ!!!
Tvido Production Tvido Vkontakte Tha Foundation В'язні Часу
|
| П'ят березня 12, 2010 11:35 am |
|
 |
|
KaTaNa
З нами з: П'ят червня 20, 2008 8:35 am Повідомлення: 279 Звідки: Волинь, Луцьк
|
 Re: Пропозиція
за
_________________ все кому чёта не нравится-трахните нахуй друг друга
|
| П'ят березня 12, 2010 12:00 pm |
|
 |
|
Q.W.A.N.
З нами з: Чет квітня 24, 2008 1:35 am Повідомлення: 969 Звідки: Бережани
|
Ну потрібно все старе видаляти....І так навіть новачкам форуму воно навряд чи цікаве....
|
| П'ят березня 12, 2010 2:37 pm |
|
 |
|
>G.a.n.J.a. ;-p
K-STYLE
З нами з: Сер березня 19, 2008 6:33 pm Повідомлення: 692 Звідки: KL-Town [Калуш]
|
ну незнаю браття... ніби то й так і треба зробити, але все ж таки є багато хорошого матеріалу. Хороших треків. Видаляти трохи шкода. Крім того, зараз кожен почне відновлювати свої теми з треками, щоб їх невидалили...
_________________ Ритміка Для нас Хіп-Хоп - це вже не культура. Тим паче не музика чи танець. І навіть не стиль життя. Для нас Хіп-Хоп - це буденність!
|
| П'ят березня 12, 2010 3:03 pm |
|
 |
|
Q.W.A.N.
З нами з: Чет квітня 24, 2008 1:35 am Повідомлення: 969 Звідки: Бережани
|
>G.a.n.J.a. ;-p написав: ну незнаю браття... ніби то й так і треба зробити, але все ж таки є багато хорошого матеріалу. Хороших треків. Видаляти трохи шкода. Крім того, зараз кожен почне відновлювати свої теми з треками, щоб їх невидалили... Без сумніву... Я мав на увазі те,що поголовно всі видаляти не варто.Хороші треки варто залишити. Ще одне питання...Якщо наприклад ви видаляєте 50 треків,то тоді тих самих 50(ну тобто нових від когось) можна залити?Є якась пропорція?
|
| П'ят березня 12, 2010 3:36 pm |
|
 |
|
Sirius
K-STYLE
|
я тож за тільки мені здається шо 5 то замало краще 8-10 сторінок

Tha Foundation

Детальніше тутhttp://vkontakte.ru/club4587801
|
| П'ят березня 12, 2010 4:29 pm |
|
 |
|
DMR
Слово Улиц
З нами з: П'ят березня 09, 2007 12:06 pm Повідомлення: 2375 Звідки: IF.UA
|
Після 10сторінки - підтримую.
_________________ http://vkontakte.ru/id11823225?44289
"Коли ти сидиш за комп'ютером і друкуєш, то стаєш дуже зухвалим, бо не бачиш співбесідника в обличчя." (с) Madlib
"Замороченные текста писать гораздо проще, чем простые и понятные, но со смыслом" (с) Оби Ван Каноби
"No future in the past" (с) Guru
|
| Суб березня 13, 2010 5:47 pm |
|
 |
|
>G.a.n.J.a. ;-p
K-STYLE
З нами з: Сер березня 19, 2008 6:33 pm Повідомлення: 692 Звідки: KL-Town [Калуш]
|
я теж підтримую після 10 сторінки залишити 10 сторінок кращих треків і остальне видалити)
_________________ Ритміка Для нас Хіп-Хоп - це вже не культура. Тим паче не музика чи танець. І навіть не стиль життя. Для нас Хіп-Хоп - це буденність!
|
| Суб березня 13, 2010 5:50 pm |
|
 |
|
DMR
Слово Улиц
|
>G.a.n.J.a. ;-p написав: я теж підтримую після 10 сторінки залишити 10 сторінок кращих треків і остальне видалити) Для кращих треків є Найкраще. Все що не там можна видаляти.
"Коли ти сидиш за комп'ютером і друкуєш, то стаєш дуже зухвалим, бо не бачиш співбесідника в обличчя." (с) Madlib
"Замороченные текста писать гораздо проще, чем простые и понятные, но со смыслом" (с) Оби Ван Каноби
|
| Суб березня 13, 2010 7:21 pm |
|
 |
|
>G.a.n.J.a. ;-p
K-STYLE
|
DMR написав: >G.a.n.J.a. ;-p написав: я теж підтримую після 10 сторінки залишити 10 сторінок кращих треків і остальне видалити) Для кращих треків є Найкраще. Все що не там можна видаляти. з таким розкладом виходить що треба стирати все що є в розділі
|
| Суб березня 13, 2010 7:31 pm |
|
 |
|
Tvido
|
отож, за підсумками: видаляти усі теми до дітька, починаючи з 11-ї сторінки! безрозборочно! =))
|
| Суб березня 13, 2010 8:28 pm |
|
 |
|
Yurka
З нами з: Вів вересня 16, 2008 7:08 pm Повідомлення: 534 Звідки: Київ..іноді Рівне
|
ну введіть, бляха, обмеження на розмір файлів..з трьох нових тем в двох треки майже вдвічі перевищують ліміт..
_________________ і так щодня: ховаюся під капюшоном, а шо нам? немає жодних грошей на офшорах.. на порох скоро перетворяться всі записи, і, мабуть, вже давно пора забити і здаватись нам.
|
| Пон березня 15, 2010 5:07 pm |
|
 |
|
T.DEN
З нами з: Пон червня 23, 2008 10:31 am Повідомлення: 582 Звідки: Новояворівськ
|
Після 10ї Хоча і шкода! Все таки історія! Багато гуртів і просто виконавців "виросли" тут...
| Сер березня 17, 2010 12:10 am |
|
 |
|
Tvido
|
обмеження стоїть, але воно глючить!
так, історія - там десь мої треки були після 30-ї сторніки =)) але, особисто я, далі 5-ї сторінки ніколи навіть не лазив! все то минуле і уже нікому не потрібне!
отож, модери, при наявності вільного часу видаляємо по-кілька тем, починати бажанно наразі з самих старих... згодом залишиться лишень десять сторінок!
|
| Сер березня 17, 2010 12:29 am |
|
 |
|
Kevin
З нами з: П'ят січня 16, 2009 11:29 am Повідомлення: 627 Звідки: Короп
|
Так а навіщо теми видаляти? Видаляйте прикріплені файли!
_________________ Kevin - Баланс EP Я в коннекті
|
| Сер березня 17, 2010 12:59 am |
|
 |
|
>G.a.n.J.a. ;-p
K-STYLE
|
Kevin написав: Так а навіщо теми видаляти? Видаляйте прикріплені файли! а нахуя там тоді ці теми, якщо нічого скачати неможна? 
|
| Сер березня 17, 2010 2:18 pm |
|
 |
|
DMR
Слово Улиц
|
>G.a.n.J.a. ;-p написав: Kevin написав: Так а навіщо теми видаляти? Видаляйте прикріплені файли! а нахуя там тоді ці теми, якщо нічого скачати неможна?  Теоретично якщо хтось захоче ще раз послухати трек то він може в темі попросити перезалити ... Це єдина перевага "залишених" тем.
|
| Сер березня 24, 2010 5:31 pm |
|
 |
|
Tvido
|
а що робити з тою бідою, де примітка "перенесено"?? =)) може варто не ставити її при переносі?? бо трохи підхарює! =))
|
| Чет березня 25, 2010 12:18 am |
|
 |
|
ЛЬОЛИК
З нами з: Вів червня 12, 2007 5:16 pm Повідомлення: 2440 Звідки: IF City
|
Та впринцепи всеравно))))...вам видней я знаю что вы сделаете только как лутче)))...  ...
_________________ Мне все равно что я буду кушать на завтрак, обед, или ужин, главное дай мне Rap послушать. Текст в Hardcore стиле - ето жыр, как пельмени в сыре
ЛЬОЛИК(WEST CITY)...
http://vkontakte.ru/id14273813?72809
|
| Чет березня 25, 2010 2:12 am |
|
 |
|